Respect, Plutonier adjutant Drăghiceanu Șerban Mihai!

Sâmbătă, 01 Octombrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Plutonier adjutant Draghiceanu Serban Mihai | imaginea 1 Domnul Plt. adj. Drăghiceanu Șerban Mihai, din cadrul Detașamentului Mihai Vodă, aflat în timpul liber, a fost martorul unui accident rutier între o autoutilitară și o autocisternă, pe raza localității Prundu din județul Giurgiu.

Cu o experiență de 16 ani în meseria de pompier și cu nenumărate intervenții la accidente rutiere, reacția lui a fost una foarte rapidă. A anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112, după care a efectuat o evaluare rapidă a situației, constatând că în urma accidentului au rezultat 7 victime.

După ce s-a asigurat ca niciuna dintre victime nu este încarcerată, a acordat primul ajutor tuturor victimelor, până la sosirea primelor echipaje de intervenție. Meseria de pompier nu rămâne la poarta unității și nici la ieșirea din tura de serviciu!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.