Respect, Valentin Leulescu!

Vineri, 14 Octombrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Valentin Leulescu | imaginea 1 Valentin Leulescu pornise către bunici, împreună cu familia, când camionul din fața lui a frânat brusc. Până aici, orice șofer a pățit asta. Doar că imediat după frâna camionului, o mașină din față a țâșnit direct într-o clădire.

”- Voi rămâneți aici! Eu trebuie să merg să văd dacă au nevoie de ajutor! - 112, ce urgență aveți? - Sunt pe DN 65, în localitatea Jitaru. O mașină a ieșit de pe drum și s-a izbit în magazinul de pe marginea drumului. Sunt trei persoane, blocate. Nu pot ajunge la ei! Una dintre ele nu răspunde! - Rămâneți acolo! Echipajele ajung imediat!”

În mașina accidentată erau doi bunici, nepoata lor și cățelul ei. Dar bunica nu răspundea, iar Valentin a observat și că era lovită în zona capului. Împreună cu cei care au mai asistat la accident, a reușit în cele din urmă să deschidă ușile blocate.

”- Vă rog să nu ieșiți din mașină. Unde vă doare? - Bunica! Am tot strigat la ea! Bunica! - Soția mea s-a lovit tare la cap. Eu și cu cea mică suntem bine, dar ea nu este conștientă. - Am sunat la 112! Pompierii sunt pe drum! Este important să nu o mișcăm! Eu îi opresc sângerarea și dumneavoastră vorbiți în timpul ăsta cu ea.”

Până la sosirea echipajelor de intervenție, Valentin i-a oprit sângerarea și s-a asigurat că nu mai poate păți nimic. Chiar dacă nu mai este în structurile operative, Valentin nu a uitat deprinderile de salvator!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.