Salvare la înălțime a unui cățel pierdut de familie

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Salvare la inaltime a unui catel pierdut de familie | imaginea 1 Marți după-amiază, 25 octombrie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Lugoj, au intervenit pentru salvarea unui cățel în comuna Nădrag.

De peste 4 zile cățelul era pierdut de familie. Pentru că s-a îndepărtat atât de tare de casă, acesta a ajuns pe o 𝑠𝑡𝑎̂𝑛𝑐𝑎̆ de la marginea localității. Mai mulți localnici au încercat să ajungă la el în fiecare zi, dar fără succes.

Astfel, au fost chemați în ajutor pompierii. Cu ajutorul autoscării mecanice, Bruno a fost coborât în condiții de siguranță de la o înălțime de aproximativ 20 mp. Cea mai mare bucurie a fost pentru stăpâna acestuia, care și-a recuperat “𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.