Șapte ore în luptă cu un incendiu

Marți, 25 Octombrie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Sapte ore in lupta cu un incendiu | imaginea 1 Pompierii covăsneni au fost solicitaţi, în noaptea de marți spre miercuri, 19 octombrie a.c., să intervină la un incendiu ce se manifesta cu violență la o magazie din localitatea Ojdula, iar flăcările se extinseseră și la șura gospodăriei vecine.

La faţa locului s-au deplasat peste 30 de pompieri cu șase autospeciale de stingere din subunităţile municipiilor Târgu Secuiec şi Sfântu Gheorghe și din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităților Ojdula și Ghelința.

Eforturile depuse de pompierii militari şi voluntari pe parcursul a șapte ore au dus la salvarea caselor de locuit și au limitat extinderea flăcărilor la o altă șură din apropiere.

În urma incendiului au ars magazia și șura din lemn pe o suprafață totală de circa 350 mp, 2 tone de grâu, 20 de baloți de paie, cauciucuri, lichide combustibile, precum și alte bunuri depozitate în cele două anexe și s-au degradat un gard din lem și peretele șurii vecine. Din fericire, nu au existat pierderi de vieţi omeneşti sau animale, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Sapte ore in lupta cu un incendiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.