Spiritul de observație al vecinilor a făcut diferența!

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Spiritul de observatie al vecinilor a facut diferenta | imaginea 1 Un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost alertat de locatarii unui bloc de zece etaje din municipiul Tulcea că simt miros de gaze pe casa scării.

Nu a fost o alarmă falsă, însă din fericire pompierii au fost chemați la timp și au luat toate măsurile pentru a preveni un eveniment nedorit!

Așadar, înainte de a pleca din casă verificați instalația de gaze, dacă ați schimbat butelia, luați-vă toate măsurile de a preveni scăpări de gaze, opriți butelia!

În acest caz, proprietarul a schimbat aragazul în cursul zilei și după ce a observat că acesta scapă gaze, a făcut reparații și a plecat de acasă neștiind că reparația făcută a fost una deficitară. A plecat însă fără să închidă butelia.

Spiritul de observatie al vecinilor a facut diferenta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.