Un magazin și o jumătate de locuință distruse în urma unui incendiu

Vineri, 21 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Un magazin si o jumatate de locuinta distruse in urma unui incendiu | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui și Garda II Negrești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un spațiu comercial și o locuință din localitatea Vovriești, comuna Băcești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui spațiu comercial și al unei mori, existând pericolul de extindere la două locuințe. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul sector, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

După aproximativ patru ore și jumătate, incendiul a fost lichidat. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate. Au ars aproximativ 300 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, piese de mobilier, diverse bunuri electrice și electronice, două vitrine frigorifice, două lăzi frigorifice, documentele firmei și mărfuri în valoare de circa 50.000 lei.

S-au degradat aproximativ 260 metri pătrați pereți din BCA și OSB, dozatoare și alte dispozitive electrice, două mașini de spălat. Au fost salvate o locuință învecinată și jumătate din locuința proprietarului, șase butelii încărcate cu GPL, un tub încărcat cu CO2 și o magazie de lemne. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.