A intervenit la un incendiu de mașină - Respect, Cristian!

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

A intervenit la un incendiu de masina   Respect  Cristian | imaginea 1 Când mergi cu mașina și simți miros de fum de sub capotă, nu ai foarte mult timp de reacție. Astfel de incendii se extind cu repeziciune, iar dacă încerci să deschizi capota, fără să ai o sursă de substanță de stingere la îndemână, ajungi doar să alimentezi arderea cu mai mult oxigen.

Cristi, angajat la Detașamentul de Pompieri Mioveni, a întâlnit o situație asemănătoare la sfârșit de săptămână. Se afla prin localitatea Mărăcineni, iar la doar două mașini în fața lui, a văzut un bărbat agitat în jurul mașinii.

Nu a trebuit să se apropie că a și văzut fumul cum se ridica. Și-a luat stingătorul din mașină și a încercat să domolească flăcările. Alături de el, au mai sărit și alți participanți la trafic dornici să ajute.

Din nefericire, incendiul s-a extins pe dedesubt și nu era atât de ușor de stăpânit. Însă necazul omului s-a produs chiar lângă o spălătorie auto. Astfel, Cristi a putut să se folosească de unul dintre furtunuri. A reușit să deschidă capota și până la sosirea colegilor lui a reușit să domolească înaintarea flăcărilor.

În încercarea de a mai salva ceva, proprietarul mașinii a suferit arsuri la una dintre mâini. Dar tot atunci, un echipaj de ambulanță a oprit și i-a acordat îngrijiri medicale. După sosirea echipajelor de pompieri, incendiul a fost lichidat, însă până atunci Cristian a reușit să țină situația sub control. Se adresează felicitări tuturor pentru gestul civic!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.