Cățeluși salvați dintr-un incendiu - Respect, Laurențiu Badea!

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Catelusi salvati dintr un incendiu   Respect  Laurentiu Badea | imaginea 1 Când au ales acest drum, au știut că nu trebuie să treacă nicio zi, fără o faptă bună. Când sună alarma, sunt cu toții ghidați de același scop, acela de a salva.

Când fumul devine din ce în ce mai înecăcios, suferința semenilor capătă glas. Acesta este momentul în care pompierii sunt puși în situația în care este nevoie să acționeze rapid, să facă alegerile cele mai potrivite.

Când iubirea față de viață, în diferitele ei forme, este cea care îi ghidează, aceste alegeri sunt întotdeauna cele corecte. La sfârșit de săptămână, pompierii băcăuani au avut o nouă intervenție. Un apel primit pe 112 anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit din cartierul CFR.

Ajunși la fața locului, salvatorii au acționat fără să ezite, verificând în primul rând ca toate persoanele din locuință să fie evacuate. Un plânset diferit i-a atras atenția pompierului Laurențiu Badea. Când a verificat anexa locuinței, a înțeles că alte patru suflete au nevoie să se simtă în siguranță.

Zgribuliți și nedumeriți, patru cățeluși așteptau ca o mână sigură să se îndrepte spre ei, pentru a-i scăpa din haosul în care se aflau. În astfel de situații, pagubele pot fi imense, dar din fericire, nicio viață nu a fost pierdută.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.