Incendiu la două case dintr-o localitate vasluiană

Marți, 15 Noiembrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu la doua case dintr o localitate vasluiana | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins două locuințe din localitatea Corni Albești, comuna Albești. La fața locului au mai intervenit SVSU Albești și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la două case (una dintre acestea era nelocuită, iar cea de-a doua se afla în conservare) și două anexe gospodărești, existând pericol de propagare la o locuință din apropiere.

Pe timpul intervenției, proprietarul locuinței a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta înhalând o cantitate mică de fum și având probleme cardiace. După acordarea primului ajutor și monitorizare, bărbatul în vârstă de 62 ani a refuzat transportul la spital.

După aproximativ 3 ore, incendiul a fost lichidat. Au ars cele două case, bunurile din acestea, un depozit pentru porumb, documente și o sumă de bani (după declarația proprietarului, circa 15.000 lei). A fost salvată o locuință și o anexă gospodărească. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o consolă și la tabloul electric al uneia dintre case.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.