Mereu în sprijinul celor aflați în dificultate!

Duminică, 20 Noiembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Mereu in sprijinul celor aflati in dificultate | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 14 noiembrie a.c., Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu o autospecială de salvare la înălțime și două echipaje SMURD pentru salvarea unei persoane rănite (fractură deschisă), aflată la etajul superior al unei case în construcție, din localitatea Covăsânț.

Intervenția autospecialei S42 a fost necesară deoarece casa nu are deocamdată scări, iar accesul spre victimă nu se putea face în altă modalitate.

Victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost coborâtă în siguranță și a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM, prezentând o fractură deschisă la nivelul membrului inferior stâng.

Bărbatul, conștient și cooperant, a fost asistat la locul evenimentului și transportat la Spitalul Județean Arad pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Mereu in sprijinul celor aflati in dificultate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.