Mereu la datorie!

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Mereu la datorie | imaginea 1 Marian, Florin, Ionel, Florin și Emanuel sunt pompieri și colegi de serviciu la Detașamentul Piatra Neamț, iar Daniel este încadrat la Detașamentul Roman.

Deși nu sunt pe aceeași tură de serviciu, atunci când situația o impune formează un echipaj gata să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență. Așa s-a întâmplat în data de 15 noiembrie a.c., când în localitatea lor a izbucnit un incendiu la o gospodărie.

Fumul dens și negru a fost ca alarma ce sună pentru intervenție. Fiecare, fără să stea pe gânduri, a venit să sprijine intervenția. La locul evenimentului erau voluntarii din comunele Bicaz Chei, Bicazu Ardelean și Dămuc cu autospeciale din dotare.

Cum relațiile se construiesc atunci când lucrezi în echipă, militarii și voluntarii au intervenit prompt, localizând și lichidând incendiul, fără a fi afectate și alte gospodării.

Meseria de pompier este caracterizată de curaj, disponibilitate și dragostea față de semeni. Astea sunt și calitățile pompierilor nemțeni care, indiferent că sunt în timpul liber sau la serviciu, sunt mereu la datorie acolo unde este nevoie.

Cei șase pompieri care au participat la intervenție sunt: Plt. adj. Radu Marian; Plt. adj. Lungu Ionel; Plt. maj. Moldovan Florin; Plt. adj. Boeru Florin; Soldat Țifrea Emanuel; Soldat Moga Daniel.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.