Motănelul neastâmpărat a căzut în puțul de 3 metri

Marți, 15 Noiembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Motanelul neastamparat a cazut in putul de 3 metri | imaginea 1 O baie rece în noiembrie e ultimul lucru la care ar visa o pisică. Tigrișor însă, neastâmpărat din fire, nu a luat în calcul pericolul de a se plimba pe marginea fântânii din ogradă.

O mișcare greșită l-a făcut să cadă în puțul adânc de 3 metri, de unde, cu ultimele puteri a început să miaune disperat până când stăpânii l-au auzit.

Pentru că singuri nu aveau cum să-l salveze, aceștia i-au chemat în ajutor pe salvatorii de la Secția de Pompieri Ilia.

Folosindu-se de accesoriile din dotare, pompierii l-au scos numaidecât pe Tigrișor la suprafață, speriat și tremurând din toți rărunchii.

După ce l-au înfășurat într-un prosop și l-au ținut la piept pentru a se încălzi, salvatorii s-au asigurat că motănelul nu este rănit și l-au încredințat proprietarilor.

Cu siguranță că Tigrișor nu va uita prea curând acestă baie îngrozitoare, cum nici salvatorii lui nu-i vor uita ochișorii verzi, mulțumitori care abia i se vedeau din prosop.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.