Respect, Plt. adj. Asofroniei Ioan și Drăgan Răzvan!

Vineri, 11 Noiembrie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Plt  adj  Asofroniei Ioan si Dragan Razvan | imaginea 1 P𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓 𝒊̂𝒏𝒔𝒆𝒂𝒎𝒏𝒂̆ 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒔𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕 𝒔̦𝒊 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒏𝒊𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆

În jurul orei 20.00, luni seara, 7 noiembrie a.c., pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Mărgineni. Apelul la 112 a fost efectuat de plt. adj. Asofroniei Ioan, care locuiește la două case distanță de locul în care s-a produs incendiul. Tot el a fost cel care i-a scos din interiorul locuinței pe proprietarii acesteia.

După ce s-a asigurat ca cele două persoane sunt bine, a localizat unde este amplasată butelia și a scos-o din interiorul locuinței pentru a evita producerea unei explozii. Imediat, au ajuns cei de la SVSU și au început lucrul pentru localizarea incendiului.

La scurt timp, au sosit și pompierii pietreni care au acționat pentru lichidarea incendiului. Și pentru că meseria de pompier este un stil de viață, soldatul Drăgan Răzvan, aflat în timpul liber, s-a alăturat colegilor și a intervenit alături de ei pentru stingerea incendiului.

Cei doi sunt colegi de tură la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț. Ioan este pompier și paramedic de 16 ani, iar Răzvan este de pompier de jumătate de an.

Respect  Plt  adj  Asofroniei Ioan si Dragan Razvan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.