Respect, Plutonier major Adrian Gafton!

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Respect  Plutonier major Adrian Gafton | imaginea 1 Poate datorită instinctului de salvator sau poate din iubire față de semeni, a tras pe dreapta, și-a scos trusa medicală și a sărit să ajute.

Adi se afla în urmă cu câteva zile în drum spre casă, când chiar pe banda opusă, un camion a intrat în spatele altei mașini. A înconjurat autoturismul avariat, mai mult pentru a se asigura că nu era și altcineva în afară de doamna de la volan, pentru că spatele autoturismului dispăruse cu totul sub camion.

„- Doamnă, mă auziți? Cu cine mai erați în mașină?” „- Nu știu…Sunt singură…Ce s-a întâmplat?” „- Vă rog să vă liniștiți, ați avut un accident. Puteți să îmi spuneți unde vă doare?” „- Spatele și gâtul mă dor foarte tare!” „- Să nu vă speriați. Pe mine mă cheamă Adi, sunt pompier! Sunt aici să vă ajut!”

Până au sosit echipajele de salvatori, Adi s-a strecurat în mașină, i-a imobilizat capul și i-a vorbit încontinuu. Abia după ce și-a ajutat colegii să scoata femeia, în siguranță, din mașină a văzut că din grabă, și-a lăsat propria mașină pornită, iar ușile și portbagajul larg deschise.

Și-a continuat ulterior drumul, ca și cum nimic nu se întâmplase. Abia după două zile, un alt coleg l-a întrebat dacă știe ceva despre un accident din zona localității Lumina. Colegul era un apropiat al victimei, iar cum doamna îi știa doar prenumele, l-a identificat pe Adi doar din descriere.

„Să știi că doamna este încă în spital, dar este bine. Se recuperează! Dacă nu erai acolo, sigur ar fi fost mai rău. Îți mulțumește mult pentru tot ce ai făcut!” El este Adi, Plutonier major Adi Gafton. Reprezentanții ISU Constanța îi mulțumesc și ei pentru dragostea față de oameni și față de viață!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.