Un mic efort pentru o viață în plus

Luni, 07 Noiembrie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Un mic efort pentru o viata in plus | imaginea 1 Niciun efort nu este prea mare pentru a salva o viață și nu trebuie să fim indiferenți când suntem puși în fața unor astfel de situații.

Acest lucru a fost dovedit, joi dimineață, 3 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, de un vâlcean care a sunat la 112 pentru a cere ajutor să salveze o pisică rămasă blocată în zona compartimentului motor al autoturismului personal.

Felina în căutare de căldură a pătruns în zona compartimentului motor al unui autoturism și a rămas prinsă între motorul cald și elementele caroseriei. Misiunea de salvare a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în zona Nord, pe strada Calea lui Traian.

Pentru salvarea animalului a cărui viață ar fi fost pusă în pericol dacă șoferul ar fi pornit motorul, s-a deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare ușoară din cadrul ISU Vâlcea.

În scurt timp, membrii echipajului au reușit să salveze pisica prinsă între elementele caroseriei. Misiunea de deblocare a durat doar câteva minute, fiind prevenită atât vătămarea animalului, cât și avarierea autoturismului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.