Un vârstnic și-a pierdut viața în casa cuprinsă de flăcări

Vineri, 11 Noiembrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Un varstnic si a pierdut viata in casa cuprinsa de flacari | imaginea 1 Un senior și-a pierdut viața în urma unui groaznic incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Deleni, comuna Deleni.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea incendiului. De la început exista posibilitatea ca proprietarul locuinței să fie surprins în casa cuprinsă de flăcări.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de extindere la alte case și anexe gospodărești. După pătrunderea în locuință, pompierii militari au găsit corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 87 ani. S-a lucrat pentru lichidarea ultimelor focare, urmând să fie stabilită și cauza probabilă de izbucnire a incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.