A suferit arsuri grave, în urma unui incendiu produs în locuință

Vineri, 02 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A suferit arsuri grave  in urma unui incendiu produs in locuinta | imaginea 1 Un bărbat în vârstă de 60 de ani a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului, în urma unui incendiu produs în locuință. S-a întâmplat luni după-amiază, 28 noiembrie a.c., în localitatea Șipoteni, comuna George Enescu.

Bărbatul a povestit că a folosit motorină pentru a aprinde focul și, într-un moment de neatenție, a vărsat recipientul pe hainele cu care era îmbrăcat și pe bunurile din apropiere, iar acestea au luat foc. Deși avea probleme locomotorii, a reușit să iasă din locuință și să ceară ajutor.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată la spital.

Pompierii au stins incendiul care a cuprins bunurile din două camere și o parte din acoperișul casei. Totodată, au eliminat pericolul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie.

‼️Pentru evitarea unor astfel de evenimente, nu aprindeți focul cu benzină, gaz sau motorină! Vă puneți viața în pericol, dar și lucrurile pentru care ați muncit de-a lungul timpului.

Benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite niciodată pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii. Aveți grijă să nu folosiți alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.