Accidente rutiere, intervenții la incendiu și salvare de animale

Vineri, 02 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accidente rutiere  interventii la incendiu si salvare de animale | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au intervenit la 67 de situații de urgență în interval de trei zile.

Echipajele profesioniste de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași au intervenit cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor şi/sau animalelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, la un număr de 67 de misiuni.

Din numărul total de intervenții, 62 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, misiuni de asigurare a măsurilor P.S.I. și pentru intervenţia la două accidente rutiere.

De asemenea, în această perioadă, echipajele au acționat pentru stingerea unui incendiu. În ceea ce priveşte salvarea de animale, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi pentru coborârea unei pisici rămase blocate într-un copac la o înălţime de aproximativ 15 metri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.