Apartament distrus de flăcări din cauza unei lumânări uitate aprinsă

Vineri, 02 Decembrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Apartament distrus de flacari din cauza unei lumanari uitate aprinsa | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, pe strada Feroviari.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, focarul principal fiind în bucătărie. O persoană s-a autoevacuat, alte cinci persoane din scară fiind evacuate de pompieri.

Nu au fost înregistrate victime sau persoane intoxicate cu gaze toxice. Pompierii militari au lichidat incendiul și au evacuat fumul de pe casa scării. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o sursă de foc (lumânare/candelă) lăsată să ardă într-un spațiu închis.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.