Motan rămas blocat într-o conductă de apă

Marți, 27 Decembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Motan ramas blocat intr o conducta de apa | imaginea 1 În după-amiaza zilei de vineri, 23 decembrie a.c., printr-un apel la numărul unic de urgență 112 se anunța că un motan a rămas blocat pe o conductă de scurgere a apei dintr-o gospodărie din localitatea Mușătești.

Apelul l-a făcut chiar proprietarul, bătrânul din imagine, care locuiește alături de câteva animăluțe. Un echipaj de pompieri s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului și, când au ajuns, au constatat că trebuie să găsească o soluție rapidă pentru a salvat animăluțul.

Au observat bătrânul, care era vizibil afectat de frica că este posibil să nu își mai revadă prietenul în viață. Conducta se afla sub beton și nu era înfundată, așa că o idee a fost să încerce să încurajeze motanul să se deplaseze spre ieșire.

Conducta nu era perfect dreaptă și este posibil ca motanul să se fi speriat de spațiul îngust și întunecat, oprindu-se. Pompierii s-au folosit de un furtun pentru a împinge ușor animalul spre ieșire și astfel au reușit să-l evacueze.

Proprietarul spunea că nu l-a văzut toată ziua, iar bucuria din finalul intervenției, când și-a revăzut prietenul în siguranță, a fost cea mai mare mulțumire a salvatorilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.