Respect, Sandu, Florențiu și Iulian!

Miercuri, 21 Decembrie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Respect  Sandu  Florentiu si Iulian | imaginea 1 Chiar dacă nu reușiți să le vedeți foarte bine chipul, ei sunt paramedicii suceveni care, în noaptea de joi spre vineri, 16 decembrie a.c., au asistat nașterea unei femei.

Era aproape de miezul nopții când au primit apelul: „Gravidă cu dureri în Dolhasca”. “După adresă, sunt aproape de noi! Ajungem imediat!” În 6 minute erau în fața porții.

“‐ Soția! O doare tare burta! I-a cam venit sorocul de-acuma! - Doamnă, în ce lună sunteți? - În luna a 9-a. Dar parcă dățile trecute nu a fost așa. - Mai aveți copii? - Cei 2 de acolo…
‐ Stați fără grijă, totul va fi bine! Iulian, pregătește kitul de nașteri! Să nu avem surprize!”

Au apucat să meargă doar 20 de metri după ce au urcat-o în ambulanța SMURD. “- Vai, vai! Nasc! - Iulian, oprește! Dă prin stație! Asistăm nașterea noi, aici!”

Sandu, Florențiu și Iulian sunt pompieri paramedici cu multă experiență. Au văzut de toate pe timpul misiunilor. Însă emoțiile pe care le-au trăit pe timpul nașterii lui Vasilică nu le-au simțit niciodată.

„Nici când s-a născut cel mic, al meu, nu am fost așa de emoționat. A fost ceva special! Acel moment când i-am văzut prima respirație și i-am auzit primul țipăt pe lumea asta, a fost ceva ce nu voi uita toată viața!”, a povestit Sandu, comandantul de echipaj.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.