Respect, Sergent major Ceauranu Adrian!

Vineri, 23 Decembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Sergent major Ceauranu Adrian | imaginea 1 Joi, 15 decembrie a.c., în timp ce se deplasa în localitatea de domiciliu, pompierul timișean, conducător auto în cadrul Stației de Pompieri Făget, 𝒔𝒆𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕 𝒎𝒂𝒋𝒐𝒓 𝑪𝑬𝑨𝑼𝑹𝑨𝑵𝑼 𝑨𝒅𝒓𝒊𝒂𝒏, a fost martorul unui accident rutier și a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani a fost lovit de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni, în Municipiul Petroșani. 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞, 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞, a oprit mașina și s-a dus de îndată la victimă.

“𝑀𝑎̆ 𝑎𝑢𝑧𝑖𝑡̦𝑖? 𝐶𝑒 𝑣𝑎̆ 𝑑𝑜𝑎𝑟𝑒?”, au fost primele întrebări puse pe Adrian. “𝑂𝑏𝑠𝑒𝑟𝑣 𝑐𝑎̆ 𝑠𝑢𝑛𝑡𝑒𝑡̦𝑖 𝑙𝑜𝑣𝑖𝑡 𝑙𝑎 𝑝𝑖𝑐𝑖𝑜𝑟. 𝐸𝑢 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟 𝑝𝑎𝑟𝑎𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐 𝑠̦𝑖 𝑣𝑟𝑒𝑎𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑡. 𝑉𝑎̆ 𝑟𝑜𝑔 𝑠𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑣𝑎̆ 𝑚𝑖𝑠̦𝑐𝑎𝑡̦𝑖.” După acest îndemn, salvatorul a fost cel care a anunțat evenimentul produs, prin apelul către SNUAU 112. La momentul sosirii echipajelor medicale, Adrian a rămas în sprijinul acestora, până când victima a fost transportată spre spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.