Salvator și în timpul liber - Respect, Plutonier adjutant Pîslă Ciprian Gheorghe!

Vineri, 23 Decembrie 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Salvator si in timpul liber   Respect  Plutonier adjutant Pisla Ciprian Gheorghe | imaginea 1 Plt. adj. Pîslă Ciprian Gheorghe, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, a reușit să localizeze un incendiu, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 18 decembrie a.c., în jurul orei 20:00, pe când acesta se afla în vizită la un verișor, împreună cu proprietarul sălașului mistiut de flăcări. Cei doi au observat lumina cauzată de flăcări și au ieșit în curte, moment în care s-au convins de faptul că sălașul ardea generalizat.

Fără să stea pe gânduri, plt. adj. Pîslă Ciprian Gheorghe a sunat la SVSU Doclin și la numărul de urgență 112, după care a mobilizat câțiva localnici, cu găleți de apă și au pornit în grabă către locul incendiului.

La scurt timp au sosit membrii echipei SVSU Doclin, pe care pompierul a reușit să-i coordoneze, astfel încât incendiul a fost localizat, ținând focul sub control. Datorită promptitudinii sale și a colegilor de la SVSU Doclin, s-a reușit salvarea clădirii din proximitate, unde se aflau 7000 de baloți de fân.

Plt. adj. Pîslă Ciprian Gheorghe este comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița din anul 2006. Pe parcursul anilor, a participat la nenumărate intervenții, unde a dat dovadă de implicare.

Mai mult, a demonstrat, încă o dată, că pompierii sunt oameni în slujba semenilor și, în orice moment este nevoie, sunt alături de cei aflați în dificultate. Se adresează mulțumiri colegilor din cadrul SVSU Doclin pentru efortul depus în lupta cu flăcările!

Salvator si in timpul liber   Respect  Plutonier adjutant Pisla Ciprian Gheorghe | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.