212 oi salvate de pompierii arădeni

Marți, 24 Ianuarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

212 oi salvate de pompierii aradeni | imaginea 1 Au fost mai bine de 10 ore de muncă susținută a pompierilor arădeni pentru salvarea a 212 oi rămase blocate pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș, în urma revărsării râului Crișul Alb.

Pentru evacuarea oilor a fost necesară traversarea zonei inundate, aproximativ 300 mp, având adâncimea apei de aproximativ 1.5 metri.

În acest sens, pompierii au intervenit cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci și o autospecială de stingere.

Chiar dacă intervenția a fost dificilă, îngreunată de condițiile meteorologice nefavorabile, pompierii arădeni au evacuat în siguranță toate cele 212 oi.

Misiunea care a început în seara de vineri, 20 ianuarie a.c., a fost încheiată cu succes în dimineața zilei de sâmbătă, 21 ianuarie a.c., la ora 05:45.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.