Bilanțul misiunilor la început de an

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Bilantul misiunilor la inceput de an | imaginea 1 179 intervenții ale pompierilor militari constănțeni, în perioada 31 decembrie 2022 - 02 ianuarie 2023.

Acordarea primului ajutor: Echipajele SMURD au intervenit în 138 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Accidente rutiere: Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a 6 accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, soldate cu 4 victime, 2 dintre ele fiind transportate la spital.

Incendii: Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 19 incendii. 11 din acestea s-au produs în ultima zi a anului 2022 și în prima zi a Noului An. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Alte misiuni: Pompierii militari au fost solicitați să intervină și în alte 16 situații, precum asigurare măsuri PSI la aterizare/decolare elicopter SMURD, deblocări de ușă, transport persoane supraponderale etc.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.