Bilanțul misiunilor unei zile de miercuri

Luni, 02 Ianuarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Bilantul misiunilor unei zile de miercuri | imaginea 1 În 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 32 de misiuni și intervenții. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 26 de solicitări.

Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de evacuare a fumului la o casă din localitatea Dezna, lichidând incendiul în limitele găsite, fără a se propaga la acoperiș.

Iar pompierii Detașamentului Ineu au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un stivuitor aflat în hala unei societăți comerciale din localitatea Șicula.

De asemenea, deoarece fiecare viață contează, salvatorii Detașamentului Ineu au intervenit cu autospeciala de descarcerare grea și un echipaj de deblocare-salvare în orașul Ineu, pentru eliberarea unui cățel căzut într-o gură de canalizare. După aproximativ 15 minute, câinele a fost eliberat în siguranță.

Totodată, pompierii arădeni au desfășurat alte 3 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI și un exercițiu cu forțe și mijloace la Spitalul Municipal Arad.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.