Bucuroși că au salvat cinci cățeluși

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Bucurosi ca au salvat cinci catelusi | imaginea 1 Începem ziua cu o imagine înduioșătoare! Iată-i pe pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, bucuroși că au salvat cinci cățeluși. Aceștia au fost găsiți întâmplător de o tânără, în timp ce se plimba printr-o pădure de la marginea orașului.

A auzit plânsetul lor de teamă, așa că s-a îndreptat spre bazinul adânc de șase metri. Spre surprinderea ei, a zărit puii abandonați și a chemat imediat în ajutor o asociație ce se ocupă cu protecția animalelor.

Oamenii cu suflet mare au ajuns cu greu la locul indicat, fiind nevoiți să traverseze un drum accidentat, prin întuneric și ceață densă. Când au realizat că nu se pot descurca singuri, au solicitat sprijinul pompierilor.

Salvatorii clujeni au folosit scara pentru a coborî în bazin și, rând pe rând, au scos cățeii la suprafață. Deși au stat multe ore în frig, fiecare era teafăr. Asociația i-a dus apoi la veterinar, însă nu înainte ca toată lumea să își facă o poză frumoasă, demnă pentru primele zile din 2023! Misiunile destinate salvării de vieți continuă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.