Casă cuprinsă de flăcări în orașul Vaslui

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Casa cuprinsa de flacari in orasul Vaslui | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Vaslui, pe strada Eroilor, în zona numită Casa de apă.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în interiorul casei s-au autoevacuat. Persoanele în cauză au fost evaluate de echipajul ambulanței SMURD, însă nu au necesitat îngrijiri medicale.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul, mansarda și planșeul unui imobil tip duplex. Atât mansarda, cât și planșeul erau construite din lemn, ceea ce a îngreunat foarte mult intervenția. Incendiul a fost limitat/localizat destul de rapid, însă a durat foarte mult lichidarea focarelor din planșeul construit din lemn și alte materiale izolatoare.

Incendiul a afectat peste 130 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn și aproximativ 70 metri pătrați din mansardă și planșeu. A fost salvat restul imobilului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.