Ei sunt eroii zilei!

Marți, 31 Ianuarie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Ei sunt eroii zilei | imaginea 1 Plt. adj.-șef Cofaru Mircea, Plt. adj. Liteanu Bogdan, Plt. adj. Boca Ioan, Plt. adj. Mladin George, Plt. adj. Onu Ovidiu, Plt. adj. Pavel Petre, Plt. adj. Bolosin Aurelian și Sg. maj. Lungu Vasile.

Ei au fost primii pompieri militari care au ajuns la Vulcan, acolo unde o anexă a unei gospodării s-a prăbușit sub greutatea zăpezii. Apelul de urgență anunța un scenariu sumbru, care s-a dovedit a fi real: o persoană a fost surprinsă sub dărâmături.

După o intervenție “ca la carte”, în pofida vremii nefavorabile și a întunericului, salvatorii au reușit să extragă victima în siguranță de sub construcția prăbușită. Bărbatul în vârstă de 56 de ani, conștient și cooperant, a fost evaluat la fața locului de către paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Prin efortul lor, în seara de vineri, 27 ianuarie a.c., o viață a fost salvată!

Ei sunt eroii zilei | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.