Incendii la sfârșit de săptămână

Duminică, 15 Ianuarie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Incendii la sfarsit de saptamana | imaginea 1 La sfârșitul săptămânii, pompierii covăsneni au fost alertați de producerea a două incendii. Vineri seară, 6 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, a avut loc un incendiu la un apartament situat în municipiul Sfântu Gheorghe.

Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul, ducând astfel la intoxicarea cu fum a proprietarului imobilului care a fost asistat medical de către echipajul SMURD și transportat la spital ulterior. S-au degradat bunurile aflate în apartamentul incendiat, iar în urma degajării fumului au fost evacuate din bloc 36 de persoane.

Luni dimineață, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 06:00, a avut loc un alt incendiu produs în localitatea Ilieni, care s-a manifestat la 2 anexe și o șură, ulterior incendiul s-a propagat și la acoperișul șurei învecinate confecționat din lemn, folosită ca adăpost de animale.

S-au mobilizat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost scurtcircuitul electric. Din fericire, la acest eveniment nu au existat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.