Incendii și alte intervenții

Joi, 19 Ianuarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Incendii si alte interventii | imaginea 1 În interval de trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 84 de evenimente.

Din numărul total de intervenții, 77 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Au mai fost gestionate patru incendii, dintre care un incendiu la o casă de locuit din localitatea Seaca (Olt), un incendiu izbucnit la subsolul unui bloc de locuințe din municipiul Alexandria și două incendii de cabluri electrice în localitățile Vitănești și Băbăița.

O intervenție degajare copac, o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate și o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la o instalație de gaze.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.