Intervenție contracronometru la un complex spa din Iași

Luni, 02 Ianuarie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Interventie contracronometru la un complex spa din Iasi | imaginea 1 Vineri, 30 decembrie, a avut loc o intervenție contracronometru la Complexul Oxygen Sports & SPA, doar acest lucru a făcut să nu fie victime. Poate unii nu știu ce înseamnă să fii pompier, să fii salvator, medic, asistent, polițist…Viața din afară pare foarte viu colorată și de multe ori aruncăm cu “noroi” în salvatori.

Pompierul e un paradox. E muncitorul care înlătură molozul pentru a ajunge la foc; e chimistul de la o scurgere de materiale toxice; e medicul de la un accident serios; e consilierul de după un incendiu sau un deces.

E profesorul care ține un curs la școală despre pericolele în caz de incendiu sau cutremur; e tâmplarul care repară una-alta prin stație; e mecanicul care pune la punct mașina de intervenție; e filosoful focului; e glumețul echipei; e instructorul cadeților; e cel care ține echipa unită; e fratele/sora celorlalți pompieri.

Toți pompierii se plâng când sunt prea multe solicitări, sunt epuizante, dar se îngrijorează când nu primesc nici măcar una. Sunt “experți” în aproape orice. De la construcții, până la circuite electrice; de la chimie, la medicină; de la mecanică, la sisteme de comunicații radio și electronică; de la automobile și camioane, la trenuri și vase maritime; de la câini, la pisici.

Pentru salvatori contează respectul și mulțumirea că semenii lor sunt bine!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.