Misiuni în urma fenomenelor meteo periculoase

Marți, 31 Ianuarie 2023Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Misiuni in urma fenomenelor meteo periculoase | imaginea 1 Pompierii din cadrul ISU Buzău și ISU Vrancea au intervenit cu mijloace de intervenție specifice, ATPVM-uri, respectiv șenilate pentru preluarea a 4 persoane care necesitau dializă și predarea acestora unităților sanitare din proximitate sau echipajelor medicale specializate, pentru continuarea tratamentelor specifice.

Totodată, peste 100 de pompieri din județul Buzau sunt în teren și derulează misiuni pentru deblocarea mașinilor rămase înzăpezite, degajarea traficului rutier și distribuirea de apă potabilă persoanelor din autoturismele aflate pe tronsonul de drum afectat.

În județul Buzău, unul dintre județele unde au fost înregistrate efecte meteo considerabile, pompierii au intervenit cu tehnica aflată în dotare pentru preluarea a 2 gravide, blocate în autoturisme. Acestea au fost transportate în siguranță la cele mai apropiate unități sanitare, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Pacientele sunt stabile.

Totodată, forțe ale ISU Buzău au acționat pentru preluarea și predarea către unor echipaje medicale a unei persoane care necesită dializă. Aceștia au acționat cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o șenilată.

De asemenea, în Vrancea, un alt județ unde sunt înregistrate efecte meteo periculoase, pompierii au acționat cu mijloace de intervenție specifice pentru preluarea și transportarea a 2 gravide, stabile, către unități sanitare apropiate, respectiv către echipaje medicale specializate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.