O nouă tragedie într-un sat botoșănean

Marți, 31 Ianuarie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O noua tragedie intr un sat botosanean | imaginea 1 Misiunea pompierilor este de a salva, dar sunt și situații în care toate eforturile sunt în zadar…O nouă tragedie a avut loc vineri după-amiază, 27 ianuarie a.c., în satul Vorona Teodoru, acolo unde un bărbat în vârstă de 61 ani a fost surprins în incendiul care a izbucnit în locuința lui.

Focul a fost observat târziu și, din nefericire, pompierii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Evenimentul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. Pentru a preveni incendiile:

  • nu lăsați sobele și alte mijloace de încălzire nesupravegheate pe timpul funcţionării;
  • nu introduceți în sobă lemne cu lungimea mai mare decât vatra focarului; ▪️nu lăsați ușa sobei deschisă; ▪️nu supraîncălziți soba;
  • montați pe pardoseală, în fața ușii de alimentare cu combustibil a mijlocului de încălzire, o bucată de tablă cu dimensiuni de 0,50 x 0,70 metri;
  • nu puneți haine la uscat pe sobe sau în imediata lor apropiere; ✔️Stingeți focul pe timpul nopții;
  • nu lăsați, niciodată, copiii singuri în casă, mai ales într-o încăpere unde este în funcțiune un mijloc de încălzire.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.