Respect, Plutonier adjutant Aldea Sebastian și Andrei!

Luni, 02 Ianuarie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Plutonier adjutant Aldea Sebastian si Andrei | imaginea 1 Meseria e brățară de aur! Aceasta este o zicală potrivită pentru oamenii care lucrează la ISU și cu siguranță i se potrivește și lui Sebi, pompier și paramedic la Detașamentul de Pompieri Roman.

Miercuri, 28 decembrie, Aldea Sebastian și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la un accident rutier ce s-a produs în municipiul Roman. Nimic deosebit am putea spune, pentru că oricine ar fi putut fi.

Doar că Sebi s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, in timp ce el, ajutat de alți participanți la trafic, a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM.

Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu. Felicitări pentru dăruirea și dragostea față de semeni!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.