Respect, Plutonier adjutant Șerbănați Andrei și Plutonier Cotoi Mihai!

Marți, 24 Ianuarie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Plutonier adjutant Serbanati Andrei si Plutonier Cotoi Mihai | imaginea 1 În după-masa zilei de 17 ianuarie a.c., a avut loc un incendiu violent produs la o hală de producție de aproximativ 1000 mp din municipiul Reghin.

În imediata apropiere a evenimentului, doi colegi aflați în afara programului de lucru au văzut flăcări violente care se manifestau generalizat la o clădire. Aceștia au intervenit de urgență pentru a executa o recunoaștere și a transmite date cât mai exacte către numărul unic de urgență 112.

Mai mult de atât, pompierul mureșean Andrei, văzând că în imediata vecinătate a clădirii cuprinse de flăcări se afla un camion și un autoturism, a acordat sprijin proprietarului pentru evacuarea lor în zonă de siguranță.

Colegii Andrei și Mihai au facilitat accesul forțelor de intervenție prin deblocarea și deschiderea căilor de acces, aferente spațiului unde se afla respectiva clădire. Misiunea celor doi nu s-a încheiat aici, aceștia au acordat sprijin camarazilor până la lichidarea incendiului.

Plutonierul adjutant ȘERBĂNAȚI Andrei și plutonierul COTOI Mihai sunt încadrați la ISU Mureș și își desfășoară activitatea la Detașamentul Reghin. Pe această cale, li se adresează acestora felicitări și mulțumiri pentru profesionalismul, implicarea și devotamentul de care dau dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.