Salvare la înălțime

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Salvare la inaltime | imaginea 1 Aveți grijă de părinții și de bunicii dumneavoastră. Vizitați-i cât mai des, sunați-i, mai ales dacă știți că aceștia au probleme de sănătate!

Procedați la fel și cu vecinii care au rămas singuri sau au rudele plecate departe, iar dacă sunteți apropiați și nu mai știți nimic de ei pentru că nu vă răspund la ușă, cereți sprijinul pompierilor deoarece ar putea avea nevoie de ajutor.

O femeie, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită de pompieri căzută în apartamentul său din șoseaua Alexandriei. O vecină, care o vizita în fiecare zi, a fost îngrijorată atunci când aceasta nu i-a mai răspuns și a sunat la 112.

Ajunși la fața locului cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii au găsit ușa apartamentului încuiată prin interior și au decis să intre în casă pe geamul de la balcon.

Un pompier și un paramedic au urcat până la etajul al III-lea cu ajutorul autospecialei și au găsit femeia căzută în casă, dar conștientă și cooperantă. Aceasta a fost monitorizată de echipajul SMURD, însă nu a dorit să fie transportată la spital, spunând că se simte bine.

Salvare la inaltime | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.