Salvarea unui motan căzut într-o fântână adâncă de 14 metri

Duminică, 15 Ianuarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Salvarea unui motan cazut intr o fantana adanca de 14 metri | imaginea 1 Intervenție pentru salvarea unui motan căzut într-o fântână cu o adâncime de 14 metri, aflată într-o gospodărie cetăţenească din comuna Ştefan Vodă. Pompierii din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acționeze pentru salvarea lui Tommy, pe care l-au extras și l-au redat proprietarului, fără ca acesta să prezinte vătămări.

În data de 10 ianuarie a.c., ora 14.10, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi a fost solicitat să acţioneze cu o autospecială pe raza localităţii Ştefan Vodă, într-o gospodărie cetăţenească de pe strada Salcâmului, pentru salvarea unui motan căzut într-o fântână cu o adâncime de aproximativ 14 metri.

Pompierii militari din Călăraşi au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva fântână, neacoperită, folosind echipamentele de salvare, cu care au reușit să asigure și să extragă motanul, fără probleme deosebite.

Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ 15 minute, motănelul Tommy în vârstă de aproximativ 2 ani fiind redat proprietarului fără a suferi vreo vătămare corporală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.