Salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri

Marți, 17 Ianuarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Salvat dintr o fantana adanca de 10 metri | imaginea 1 Orice viață contează!

Mărinimia unui localnic din Semlac și iscusința pompierilor arădeni au fost ingredientele rețetei de succes pentru ca un cățel căzut într-o fântână adâncă de 10 metri să primească o a doua șansă la viață.

Totul s-a întâmplat joi seară, 12 ianuarie a.c., când un localnic care îi auzise lătratul și “strigătul de ajutor” a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

Ajunși la locul evenimentului, aceștia au localizat cățelul, iar unul dintre ei a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu patrupedul, cu ajutorul cordițelor de salvare.

Cățelul a fost eliberat în siguranță și a rămas în grija localnicilor. Pompierii s-au întors la bază cu încă o misiune încheiată cu succes, răsplătiți de bucuria salvării unui suflet.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.