Serie de incendii, gestionate în noaptea dintre ani

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Serie de incendii  gestionate in noaptea dintre ani | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare au intervenit în noaptea dintre ani cu 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 echipaje de prim ajutor și 36 de cadre militare pentru următoarele intervenții:

🛞 Stingere incendiu izbucnit la cauciucuri în localitatea Hrip, sursa probabilă de aprindere fiind acțiunea intenționată.

🔥 Incendiu produs la camera tehnică a unei centrale termice la o casă de locuit din localitatea Lazuri. Pompierii au limitat și au stins incendiul înainte ca acesta să se propage la casa de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor lemnoase.

🚘 Incendiu produs la compartimentul motor a unui autoturism parcat în zona unui magazin comercial din Micro 16, cu posibilitate de propagare la autoturismele din apropiere.

Forțele trimise la fața locului au lichidat incendiul, limitând extinderea acestuia la alte autoturisme. Au ars zona de motor și de bord, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind folosirea necorespunzătoare a unui material pirotehnic.

🏠 Incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Calinesti Oaș. Pentru stingerea incendiului s-a deplasat echipajul Punctului de lucru Turț. La locul intervenției a fost prezent și primarul Birtoc Dinu. La sosirea forțelor, incendiul era lichidat de către proprietari. Cauza probabilă a izbucnirii au fost materialele pirotehnice folosite necorespunzător.

📜 Incendiu izbucnit pe platoul de lângă Muzeul de Istorie Satu Mare la deșeuri de carton. Incendiul a fost limitat înaintea propagării la autoturismele din zonă.

🏡 Incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Beltiug. A ars interiorul casei pe o suprafața de 70 la sută, prăbușindu-se în urma incendiului și acoperișul acesteia. Casa nu era locuită in momentul izbucnirii incendiului. Echipajul militar a localizat și stins focul în limitele găsite. Cauza probabilă au fost materiale pirotehnice folosite necorespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.