Au răspuns prompt la peste 60 de intervenții în 24 de ore

Marți, 07 Februarie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Au raspuns prompt la peste 60 de interventii in 24 de ore | imaginea 1 𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝟐𝟒 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐭𝐨𝐜𝐦𝐚𝐢 𝐮𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐝𝐚𝐫 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭̦𝐢, 𝐠𝐚𝐭𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚̆ 𝐯ină 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐮𝐦𝐧𝐞𝐚𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆! Pompierii sibieni au răspuns prompt unui număr de peste 60 de intervenții și misiuni specifice:

🧯limitarea și lichidarea unui incendiu de autoturism; 🚒3 misiuni de aplicare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor (PSI); 🚑48 de intervenții medicale de acordare a primului ajutor calificat dintre care, 3 solicitări de acordare a primului ajutor medical calificat pentru persoane aflate în hipotermie.

Având în vedere că avertizarea meteorologică de Cod Galben a fost dată din dimineața zilei de duminică, 5 februarie a.c., la ora 10:00, salvatorii vă recomandă să evitați deplasările pe timp de viscol şi ninsoare puternică.

Dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.