Au salvat viaţa unui om, în drumul lor spre altă misiune!

Joi, 09 Februarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au salvat viata unui om  in drumul lor spre alta misiune | imaginea 1 Şase pompieri militari călărăşeni, aflaţi în misiune, în timp ce traversau localitatea Filipeşti din judeţul Bacău, au fost martorii unui eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unui conducător auto, care a rămas încarcerat în urma coliziunii puternice dintre cele două autovehicule implicate, acesta prezentând politraumatisme la nivelul membrelor. Colegii aflaţi în imediata apropiere, salvatori de meserie, nu au precupeţit nicio clipă în a da o mână de ajutor celui aflat în nevoie.

Astfel, cu ce au avut la îndemână, pompierii au reuşit să descarcereze bărbatul blocat în maşină, iar ulterior l-au predat unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victima pentru a o transporta la spital. Colegii care au făcut cinste instituției lor, prin altruismul şi prezenţa de spirit, sunt: Ciprian, Adrian, Silviu, Ionuţ, Adrian şi Ionel.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.