Incendiu într-un apartament - Două victime au fost transportate la spital

Joi, 23 Februarie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu intr un apartament   Doua victime au fost transportate la spital | imaginea 1 În perioada 17 - 20 februarie a.c., pompierii ISU București-Ilgov au intervenit pentru gestionarea a 1034 situații de urgență, după cum urmează: 30 de intervenții pentru stingerea incendiilor; 863 intervenții SMURD; 141 alte tipuri de solicitări (deblocare din medii ostile vieții, salvare animale etc); 10 controale de prevenire; 64 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 20.500 de lei.

Sâmbătă, 18 februarie a.c., ISU B-IF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, situat în strada Porumbacului, din orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări de fum, în interiorul apartamentului pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Incendiul a fost localizat rapid, evitându-se astfel propagarea la apartamentele învecinate. În urma evenimentului, două persoane au fost transportate la spital. Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.