Incendiu la o mașină dintr-o gospodărie hunedoreană

Luni, 20 Februarie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu la o masina dintr o gospodarie hunedoreana | imaginea 1 Pompierii Secției Brad au intervenit, miercuri, 15 februarie a.c., la ora 18.00, pentru stingerea unui incendiu care s-a declanșat la un autoturism aflat într-o anexă a unei gospodării din satul Rișculița, comuna Baia de Criș.

Ulterior declanșării incendiului la autoturism, flăcările au cuprins șura anexei gospodărești, care a ars pe o suprafață de 150 metri pătrați, în momentul sosirii echipajelor incendiul fiind generalizat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spună și cu o autospecială SMURD. După 1 oră și jumătate, incendiul a fost stins, dar pompierii au mai acționat încă 3 ore pentru a îndepărta, cu furcile, aproape 2 tone de fân care se puteau aprinde în orice moment.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.