Misiuni în sprijinul comunității arădene

Joi, 09 Februarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Misiuni in sprijinul comunitatii aradene | imaginea 1 În intervalul 03 - 05 februarie a.c., la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 137 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 97 de solicitări.

De asemenea, în contextul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii militari au fost solicitați să intervină la 25 de misiuni în sprijinul cetățenilor, în vederea înlăturării efectelor negative produse de atenționarea meteorologică COD GALBEN de viscol și zăpadă.

Totodată, pompierii arădeni au intervenit și pentru stingerea a 7 incendii, precum și în alte 8 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocarea persoanelor, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.