O echipă minunată

Joi, 16 Februarie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

O echipa minunata | imaginea 1 Oniga George, Balota Dan și Onul George fac o echipă minunată pe ambulanța SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi, de o bună perioadă de timp.

Duminică, 12 februarie a.c., în localitatea Cormaia, au avut ocazia să asiste o mămică în primele momente ale venirii pe lume a unei fetițe minunate.

S-au descurcat exemplar și, cu emoție, au predat copilașul colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Au primit confirmarea de la cadrele medicale că fetița este sănătoasă.

Pentru pompierii paramedici, astfel de misiuni sunt mai rare și procedurile specifice sunt aplicate cu maximă responsabilitate, până la primirea sprijinului de la un echipaj medical superior.

O veste bună pe care pompierii bistrițeni au vrut să o împărtășească în comunitatea noastră!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.