Patru incendii într-o singură noapte

Joi, 09 Februarie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Patru incendii intr o singura noapte | imaginea 1 În noaptea de luni spre marți, 7 februarie a.c., pompierii argeșeni au acționat pentru stingerea a patru incendii izbucnite pe teritoriul județului.

Sirenele au răsunat și luminile girofarurilor de pe autospecialele de pompieri se vedeau trecând în mare grabă spre fiecare eveniment, pentru a interveni operativ la înlăturarea efectelor negative.

Primul a fost un accident rutier urmat de un incendiu la un autoturism, în municipiul Pitești, iar ulterior au urmat un incendiu la un operator economic din localitatea Bradu și două incendii la o locuință din localitatea Corbeni și o cabană din localitatea Călinești.

Forțele de intervenție au ajuns la locul solicitărilor în cel mai scurt timp posibil și, din fericire, nu au identificat persoane rănite în urma acestor incidente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.