Pisică hăituită de câini, salvată din copacul în care s-a refugiat

Marți, 07 Februarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Pisica haituita de caini  salvata din copacul in care s a refugiat | imaginea 1 Fie viscol, fie nea, fie semen sau necuvântătoare, pompierii salvatori răspund, la fel de implicați și responsabili.

Sâmbătă, 4 februarie a.c., în jurul orei 14:00, Punctul de lucru Tășnad a intervenit la salvarea unei feline speriate, care nu mai reușea să coboare din bradul înalt unde își găsise refugiu, alergată fiind de o haită de câini.

Pe un vânt cumplit, echipajul de intervenție a ridicat scara, fiind nevoie să urce aproape în vârful coniferului de o talie împresionantă. Pisica, la prima vedere agitată și speriată, s-a lăsat apucată de brațele pompierilor, care au adus-o teafără la sol. Aceasta a fost predată în siguranță proprietarului, care a fost copleșit de intervenția promptă și reușită a salvatorilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.