Salvator și în timpul liber - Respect, Plutonier adjutant Câmpeanu Daniel!

Marți, 07 Februarie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Salvator si in timpul liber   Respect  Plutonier adjutant Campeanu Daniel | imaginea 1 Miercuri, 1 februarie a.c., în jurul orei 15:00, a fost semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112 producerea unui incendiu la un autobuz care circula în localitatea Măgurele, spre satul Bălțești.

Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Totuși, misiunea pompierilor a fost facilitată de faptul că printre participanții la trafic se afla pompierul prahovean, 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣. 𝐂â𝐦𝐩𝐞𝐚𝐧𝐮 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥, din cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte.

Acesta, văzând ce se întamplă, nu a mai stat pe gânduri și a acționat cu rapiditate, gândind la rece și câștigând timp prețios, care a făcut diferența pentru ceea ce putea avea un deznodământ nefericit. În primă fază, a deconectat contactul general al autobuzului, după care a acționat pentru lichidarea incendiului cu 5 stingătoare preluate de la autovehiculele oprite la locul evenimentului.

Între timp, cei 50 de pasageri au reușit să se autoevacueze, nefiind înregistrate victime. Reprezentanții ISU Prahova își exprimă bucuria că au astfel de colegi și îl felicită pentru profesionalismul și dăruirea de care a dat dovadă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.