Depozit de vopsitorie în flăcări

Luni, 20 Martie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Depozit de vopsitorie in flacari | imaginea 1 Un container în care se aflau vopseluri, dar și un depozit de vopsitorie au luat foc, joi după-amiază, 16 martie a.c., în parcul industrial din localitatea Bolintin Deal.

Incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum, iar angajații au încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o cisternă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal.

Pompierii au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă și la celelalte depozite aflate în apropiere.

Au ars 15 recipiente cu vopsea și s-au degradat structurile metalice ale containerului și ale depozitului, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza scânteilor mecanice produse în urma folosirii unui motofierăstrău cu disc.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.